
چرا ارتش میانمار با کودتا قدرت را بدست گرفت
[ad_1]
Insajderi گزارش می دهد ، رای دهندگان در 8 نوامبر در میانمار با پوشیدن ماسک ، دستکش و سپر صورت ، از خطر عفونت ویروس کرونا شجاعت کردند و در رای گیری دومین دموکراتیک کشور از زمان پایان حاکمیت نظامی در 2011 شرکت کردند.
به گزارش الجزیره ، شور و شعف در مراکز رای گیری در بزرگترین شهر میانمار ، یانگون گزارش شده است.
یک جامعه شناس در آن زمان گفت: “مردم از رای دادن هیجان زده می شوند زیرا دوست دارند از نبردهای سیاسی فرار کنند.” “آنها دموکراسی واقعی می خواهند.” با این حال ، مشکل در حال آماده سازی بود.
چند روز قبل از انتخابات ، رهبر قدرتمند نظامی میانمار ، مین اونگ هلاینگ ، احتمال عدم پذیرش نتیجه انتخابات توسط ارتش را مطرح كرده بود.
وی با اتهام دولت برنده جایزه نوبل آنگ سان سوچی به “اشتباهات غیرقابل قبول” ، به روزنامه محلی گفت: “در شرایطی قرار داریم که باید مراقب باشیم” در مورد نتایج نظرسنجی.
لیگ ملی دموکراسی ، آنگ سان سوچی (NLD) با کسب بیش از 80 درصد آرا و افزایش حمایت از رای 2015 ، همچنان به پیروزی چشمگیر خود دست یافت.
اما نتیجه ادعاهای فوری مربوط به تقلب و خواستار تکرار حزب متحد و توسعه متحد (USDP) مورد حمایت ارتش شد.
تاتمداو ، همانطور که ارتش شناخته شده است ، از ادعاهای USDP حمایت کرد و بدون هیچ مدرکی ادعا کرد که تحقیقات آن 10.5 میلیون مظنون را شناسایی کرده است. سپس ، روز چهارشنبه ، مین اونگ هلاینگ تهدید به لغو قانون اساسی کرد.
تهدید آشکار کودتا محکومیت گسترده بین المللی را برانگیخت و ارتش هشدار خود را پس گرفت و گفت رسانه ها اظهارات ژنرال را سو mis تعبیر کرده اند. اما تا صبح روز دوشنبه ، این تهدید به واقعیت تبدیل شده بود.
تنها 10 سال پس از گذار به حکومت غیرنظامی ، تاتماداو کنترل میانمار را بدست آورد و رهبران ارشد غیرنظامی از جمله آنگ سان سوچی و رئیس جمهور وینگ مینت دستگیر شدند ، سربازان خیابانی و خدمات تلفنی و اینترنتی به مناطق وسیعی از کشور بریده شدند.
ساعاتی پس از کودتا ، ارتش با یک دستاویز ادعای دولت NLD مبنی بر اینکه به اتهامات خود مبنی بر “تقلب وحشتناک” عمل نمی کند ، یک سال وضعیت اضطراری اعلام کرد. وی همچنین قول انتخابات جدید را داد ، اما جدول زمانی را ارائه نداد و اعلام كرد كه قدرت به مینگ آنگ هلاینگ واگذار شده است. /Insajderi.com
[ad_2]
ممکن است شما همچنین مایل باشید

ویولا فون کرامون: احزاب سیاسی به تصمیم مقام معظم رهبری احترام بگذارند
ژانویه 29, 2021
محموله جدید واکسن خریداری شده از کواچ در 110 روز می رسد / کل واکسن وارداتی بیش از 30 میلیون دوز است
سپتامبر 2, 2021