
عبدیکسیکو: شکرکیمی و ولوت از کورتی به دنبال امنیت در سمت چپ شاه هستند
لومیر عبدیشیکو ، فرماندار حزب دموکراتیک کوزوو ، گفت که آگیم ولیوت وزیر امور خارجه و آلبین کورتی وزیر امور خارجه گفتند که آنها قادر به این کار نیستند.
در پخش ، پرسینگ گفت که “هیچ بحثی وجود ندارد که ما در آن شایسته و شایسته باشیم. در آشتی با Besnik Bislimi ، Glauk Konjufca ، Albulena Haxhiu ، Lutfi Haziri ، Avdullah Hoti و من دریغ نکنید. سپس بحث شیمیایی در مورد موقعیتهای فرضی ایجاد می شود. وزارت امور خارجه و وزارت امور خارجه عهده دار اوضاع هستند … امکان ندارد که آنها به خط مقدم بروند ، روح بی تفاوتی پر است ».
Tutje ، Ai tha se بارگیری می شود که می توان گفت که باید دولت شما را محاصره کند و باعث افزایش محبوبیت شود.
“ما متوجه شدیم که ما چاره ای نداریم جز اینکه آن را به شما بدهیم. اگر می خواهید شغلی پیدا کنید ، در واقع مسئله زمان نیست. مهم نیست ، خیلی دیر است. “
“ما کارهای زیادی با این داستان کوتاه داریم و سعی داریم اطمینان حاصل کنیم که محبوبیت زیادی در بین مردم داریم. برای یک زن سگ وجود ندارد ، اما برای یک زن و شوهر ممکن است. “/Insajderi.com
ممکن است شما همچنین مایل باشید

دختر 3 ساله در حادثه ای که چهار نفر از اعضای خانواده درگذشت نجات یافت – پزشکان در آلبانی از وضعیت او می گویند (ویدئو)
ژانویه 14, 2021
دیگو پابلو سیمئونه به عنوان مربی دهه IFFHS انتخاب شده است
ژانویه 12, 2021