
“دادگاه قانون اساسی می تواند پرونده را به دادستان ارجاع دهد اگر تصمیم وی اجرا نشود.”
[ad_1]
دادگاه قانون اساسی می تواند رأی صادر کند اگر حکم وی در مورد عدم تأیید صلاحیت نامزدهایی که در سه سال گذشته مرتکب جرم شده اند ، رعایت نشود ، می تواند حکمی صادر کند.
بنابراین می گوید آلبرت کراسنیکی از دموکراسی پلاس ، که می افزاید طبق آیین دادرسی دادگاه قانون اساسی ، پرونده می تواند به دادستانی برود.
علاوه بر این ، کراسنیکی گفت که تصمیمات دادگاه قانون اساسی برای اشخاص ، م institutionsسسات و کارمندان دولت لازم الاجرا است ، افزود که جلسه CEC تمایل دارد که به تصمیم دادگاه قانون اساسی احترام نگذارد ، که حق نامزدی برای پارلمان خلق را رد می کند. نماینده هر کسی که در سه سال گذشته به جرایمی محکوم شده است.
“در صورت عدم رعایت این تصمیم ، آیین دادرسی دادگاه قانون اساسی مقرر کرده است که این دادگاه اجرای آن را کنترل می کند و اگر می بیند که آن را اجرا نمی کند ، تصویب می کند که عدم اجرای آن تصمیم را اجرا و آن را در روزنامه رسمی جمهوری کوزوو منتشر کنید ، همچنین عدم اجرای تصمیم را به دادستان عمومی اطلاع دهید ، زیرا این یک جرم محسوب می شود و اقدامات دیگری نیز توسط دادستانی انجام می شود ” کراسنیقی به EC گفت. /Insajderi.com
[ad_2]
ممکن است شما همچنین مایل باشید

ترکیه از رشد ویروس کرونا در انگلیس و مده گزارش می دهد
ژانویه 2, 2021
نمایندگان AAK: هارادیناج و رئیس جمهور امنیت و ثبات را تضمین می کنند
ژانویه 2, 2021