دسته‌بندی نشده

آلبانی انتظار دارد 800000 واکسن COVID در ماه فوریه از Pfizer و COVAX دریافت کند

[ad_1]

Insidersi گزارش داد ، اولین دوزهای توافق نامه ای که دولت آلبانی با Pfizer برای واکسن های COVID امضا کرده است ، انتظار می رود.

وزیر بهداشت کشور اوگرتا ماناستیرلیو اعلام کرد ، وی تأکید کرد که انتظار می رود این واکسن ها همراه با مکانیسم “COVAX” ، که در مجموع 800 هزار واکسن است ، تحویل شوند.

“ما در مورد دوزهای 800000 شهروند توافق کرده ایم که از گروههای اولویت دار شروع می شود. ما منتظر اولین محموله از Pfizer هستیم ، ما اطمینان داریم که Pfizer با قرارداد تحویل دوزهای اول باقی خواهد ماند. به گفته یورونیزال ، وزیر ماناستیرلیو گفت: “ابزار کوواکس همچنین متعهد است که اولین دوزهای Pfizer را در ماه فوریه تحویل دهد.”

در همین حال ، در جلسه خبری دیگر ، پارلمان آلبانی با تغییر رای گیری به نفع بسنیک موستافای ، هلیدون هالیتی و ادموند تولومانی ، سه تغییر دیگر را در هیئت مدیره رادیو و تلویزیون آلبانی تصویب کرد. /Insajderi.com



[ad_2]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *